Haukes is gevestigd te Bemmel, bij Arnhem. Gelegen aan de A15 tussen Rotterdam en Duitsland, naast de Betuwespoorlijn en de Waalsprong van Nijmegen richting Arnhem. Ideaal voor gekombineerd vrachtvervoer.


Wanneer wij een opdracht uitvoeren, dan doen wij dit vóór en mét u. Wetend dat wij uw bedrijfsbelangen behartigen. Korrekt en binnen de gestelde termijn. Zowel onderweg als op de plaats van bestemming. Immers, uw visitekaartje is onze verantwoordelijkheid.

Met betrekking tot de Europese eenwording investeren wij in de toekomst met een sterk gedifferentieerd en gespecialiseerd wagenpark om onze service nog beter af te kunnen stemmen op uw toekomstige eisen en wensen. Adekwaat vervoer vereist het juiste materieel voor elke specifiek opdracht. Daarnaast zijn onze medewerkers deskundig, goed opgeleid, met ervaring en verantwoordelijksheidgevoel en praktisch ingesteld, zodat er geímproviseerd kan worden indien dat nodig is.

Logistieke afdeling
Onze logistieke afdeling zorgt voor een permanente communicatie tussen en begeleiding van opdrachtgever(s) en uitvoerder(s). Centraal staat bij deze afdeling de kostenbeheersing en efficiency van het gehele transportproces.
Bouwvervoer
Haukes beschikt over speciale bouw-transport-wagens voor o.a. de steenindustrie. Deze wagens zijn voorzien van meeneem-heftrucks of hydraulische kranen met geluidsarme motoren.
Bulktransport
Deze Silowagens, met een inhoud van 65 m³ om korrel- en poedervormige stoffen te transporteren als krijt van steenfabrieken, landbouwkalk, cement, vliegas en veevoederprodukten, zijn voorzien van geluidsarme blowers t.b.v. het laden en lossen.
Op- & Overslag
In Bemmel.

      

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?