Haukes is gevestigd te Bemmel, bij Arnhem. Gelegen aan de A15 tussen Rotterdam en Duitsland, naast de Betuwespoorlijn en de Waalsprong van Nijmegen richting Arnhem. Ideaal voor gekombineerd vrachtvervoer.


Wanneer wij een opdracht uitvoeren, dan doen wij dit vóór en mét u. Wetend dat wij uw bedrijfsbelangen behartigen. Korrekt en binnen de gestelde termijn. Zowel onderweg als op de plaats van bestemming. Immers, uw visitekaartje is onze verantwoordelijkheid.

Met betrekking tot de Europese eenwording investeren wij in de toekomst met een sterk gedifferentieerd en gespecialiseerd wagenpark om onze service nog beter af te kunnen stemmen op uw toekomstige eisen en wensen. Adekwaat vervoer vereist het juiste materieel voor elke specifiek opdracht. Daarnaast zijn onze medewerkers deskundig, goed opgeleid, met ervaring en verantwoordelijksheidgevoel en praktisch ingesteld, zodat er geímproviseerd kan worden indien dat nodig is.


H
ier möchten wir Ihnen unsere Zugpferde vorstellen.


Die Zuverlässigkeit liegt nicht zuletzt an den Arbeitsmitteln, die man einsetzt, um seine Kundschaft, zuverlässig, schnell und preiswert bedienen zu können.
Daher legen wir großen Wert auf die Auswahl und Wartung unseres Fuhrparks.

 Klinkersteine transport mit gabelstapler / Sammerlgut Transport

   

 

 

Klinkersteine Transport mit krane Lagerung und Umschlag

Haukes ermöglicht nationalen und internationalen Transport, Lagerung und Umschlag nach modernsten Methoden. Tarife und weitere Informationen werden wir Ihnen gerne auf Anfrage erteilen.

      

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?